Patriot wisselbeker uitgereikt

Op 23 december vond in de Heen bij hondenschool ZwartGoud de winterworkingtest plaats. Onder de bezielende leiding van Herman Riemslag streden zo’n 80 voorjagers met hun honden voor een certificaat op C of B niveau. Bij een van de proeven werd de Patriot dummy launcher ingezet zowel op C als B niveau. De voorjager met hond die bij deze proef op uitmuntende wijze de dummies wist binnen te brengen, kwam in aanmerking voor een speciale prijs: de Patriot wisselbeker. Begin van een mooie traditie bij hondenschool ZwartGoud.

Winnares van de wisselbeker in 2018 van Lianne van der Linden, met Golden Retreiver Ruby. Lianne streed voor een C-certificaat en heeft Ruby tijdens de proef los voorgejaagd. De getoonde steadyness en will to please was voor de jury doorslaggevend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *